Новият сингъл на Мetallica – The Day That Never Comes

22 08 2008

Излезе и новият сингъл от предстоящият албум на Metallica – Death Magnetic. Песента се казва The Day That Never Comes и можете да я чуете в YouTube:

Този път няма да коментирам качествата на песента, както беше в случая с Cyanide. Но едно е сигурно: от албум, който се очаква да завърне групата към корените си, точно тази песен да изберат като първи сингъл е меко казано странно или съмнително. Както и да е – ще разтягаме локумите чак като излезе Death Magnetic на 12-ти септември, както всички знаем.

You Rock! ™
I Rock! ®


Действия

Information

5 коментара

22 08 2008
leppermessiah

е ти нямаш угодия бе пич… ебаси мърморкото си, сори ама металика не са ейси диси 20 г да правят едни същи неща

23 08 2008
Metallica Death Magnetic Widget « Архивът на Fanatik Priest

[…] Тук можете да чуете първия сингъл от Death Magnetic – The Day That Never Comes. […]

24 08 2008
Fanatik_Priest

Най-вероятно си от тези „слепи“ фенове, които щом веднъж почват да харесват нещо, не обръщат внимание на отрицателните черти на обекта на тяхното възхваление. Ако се случи така, че се влюбиш в перфектното момиче, то ти отвърне и в крайна смета заживявате щастливо, но един ден решава, че си задник и й писва от живота, решавайки да спи с всеки срещнат. Тогава дали ще я обичаш толкова сляпо? Отговори си сам за себе си…

Не знам какво съм мърморил – не откривам такива думи в моето, както сам казах, непълно изложение по въпроса. Но ако си толкова голям почитател на групата няма как да не знаеш, че от 20 години вече не правят „едно и също“ (ако първите 4 албума са едно и също за теб – жалко за ник-а ти). Още повече, че хората очакват от този албум да правят „онова същото“, а и групата каза пред хората да очакват „онова същото“.

Явно не знаеш…

26 08 2008
Metallica - My Apocalypse « Архивът на Fanatik Priest

[…] Първият сингъл от новия албум – The Day That Never Comes […]

1 09 2008
dimitur georgiev

Абе на мен лично и трите песни ми харесха и мисля че , все пак този албум ще е много по добър от st anger

Вашият коментар