Баницата – начин на живот

31 10 2006

Баница

Моят приятел JohhnyJoint ми даде повод за морални излияния вчера по никое време, така че ще сложа моят коментар от неговия блог:

Значи следната работа… като приказваме за баници разбираме, че трябва да отговарят на следните изискания (ISO9002):

1. Трябва да бъдат прекомерно мазни, така че ако си с нови дънки да трябва да ги переш заради капките (няма спасение от това – част е от Конвенцията с производителите на дрехи)

2. Артикула да се казва „Баница със сирене“, но всички сме задължени да не обръщаме внимание на изварата в баницата

3. За да бъде премахнат проблема с излишъка на електроенергията – производителите на баници Ви ги продават с темепратура на тялото (демек баницата) поне 72 градуса по Целзий. Във връзка с някои от точките от Спогодбата със представителите на Електоренергетиката, цената на баницата се качва правопропорционално на цената на тока – всяка седмица цената се вдига с 10 стотинки (беше 30, стана 40, сега е 50 и расте…)

4. И понеже в крайна сметка сме тарикатска държава, която още не е член на Евро съюза – Вие сте ЗАДЪЛЖЕНИ да си купувате родна бозица заедно с всяка бройка баница – естествено не обръщаме внимание на цената – и те прозводителите горките трябва да ядат, а от 2007-ма и патент и преустройка трябва да правят.

Няма нищо по-хубаво от една мазна баница и една лайняна боза всяка сутрин в даскало – помага както на отношенито ни към даскалите, така и на отношението ни към всички останали – аз ,следвайки тая система, утре ще застрелям някой даскал и после ще пребия някой съученик с цел обир!

Аре тва беше от мене!
You Rock ™
I Rock®


Действия

Information

Вашият коментар